Menu
Your Cart

LY30-01130

LY30-01130
LY30-01130
LY30-01130
LY30-01130
LY30-01130
LY30-01130
LY30-01130
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 100
Warranty 2
IP Rating IP20
Electrical data
WAT 72
Amper 2
Input Voltage 12V
Output Voltage 12V
Body details
Material HIGH GRADE/ALUMINIUM
Model RGB CONTROLER FOR LED STRIP WITH REMOTE
Description
Description Amplifikatorët dhe kontrolluesit shërbejnë për të lidhur shiritat LED bazuar në fluksin dhe kapacitetin për të ndriçuar hapësirën tuaj, për transferimin e ngjyrave në shirita RGB në lidhjen e tyre njëra pas tjetrës dhe kontrollimin e ngjyrave dritës sipas shijes tuaj.