Menu
Your Cart

LY30-01140

LY30-01140
LY30-01140
LY30-01140
LY30-01140
LY30-01140
LY30-01140
LY30-01140
0.00€

Downloads

General information
Package Qty20
Warranty2
IP RatingIP20
Electrical data
WAT144
Amper12
Input Voltage12V
Output Voltage12V
Body details
MaterialHIGH GRADE/ALUMINIUM
ModelRGB CONTROLER FOR LED STRIP WITH REMOTE AND BLUETOOTH
Description
DescriptionAmplifikatorët dhe kontrolluesit shërbejnë për të lidhur shiritat LED bazuar në fluksin dhe kapacitetin për të ndriçuar hapësirën tuaj, për transferimin e ngjyrave në shirita RGB në lidhjen e tyre njëra pas tjetrës dhe kontrollimin e ngjyrave dritës sipas shijes tuaj.