Menu
Your Cart

LY50-00110

LY50-00110
LY50-00110
LY50-00110
LY50-00110
LY50-00110
LY50-00110
LY50-00110
  • Dimension: 1000
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Package Qty 20
Warranty 5
Colour WHITE
Body details
Dimension 1000
Material Aluminium+Copper
Type 2 Wires
Model Trackline Rail Surface
Description
Description Shinat LAMBARIO janë një risi në treg, të kompletuara me ndriçimin LED dhe me spote, duke e bërë të lehtë dhe të përshtatshëm ndriçimin e hapësirës përreth jush.