Menu
Your Cart

LY50-00131

LY50-00131
LY50-00131
LY50-00131
LY50-00131
LY50-00131
LY50-00131
LY50-00131
  • Dimension: 3000
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Package Qty20
Warranty5
ColourBLACK
Body details
Dimension3000
MaterialAluminium+Copper
Type2 Wires
ModelTrackline Rail Surface
Description
DescriptionShinat LAMBARIO janë një risi në treg, të kompletuara me ndriçimin LED dhe me spote, duke e bërë të lehtë dhe të përshtatshëm ndriçimin e hapësirës përreth jush.