Menu
Your Cart

LY50-02

LY50-02
LY50-02
LY50-02
LY50-02
LY50-02
LY50-02
LY50-02
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Package Qty 50
Warranty 5
Colour WHITE
Body details
Material PC + Copper
Type 2 Wires
Model Trackline Straight Conector
Description
Description Shinat LAMBARIO janë një risi në treg, të kompletuara me ndriçimin LED dhe me spote, duke e bërë të lehtë dhe të përshtatshëm ndriçimin e hapësirës përreth jush.