Menu
Your Cart

LY50-03

LY50-03
LY50-03
LY50-03
Risi
LY50-03
LY50-03
LY50-03
LY50-03
  • Warranty: 5
0.00€
General information
Package Qty50
Warranty5
ColourBLACK
Body details
MaterialPC + Copper
Type2 Wires
ModelTrackline T Conector
Description
DescriptionShinat LAMBARIO janë një risi në treg, të kompletuara me ndriçimin LED dhe me spote, duke e bërë të lehtë dhe të përshtatshëm ndriçimin e hapësirës përreth jush.