Menu
Your Cart

LY31-01030

LY31-01030
LY31-01030
LY31-01030
LY31-01030
LY31-01030
LY31-01030
LY31-01030
0.00€

Downloads

General information
Package Qty 50
Warranty 2
IP Rating IP20
Colour WHITE
Electrical data
WAT 1200W
Input Voltage 220V-240V
Output Voltage 220V-240V
Body details
Dimension 80X55X68
Material THERMOPLASTIC
Model SURFACE MOUNTED 180 Degree Motion Sensor
Description
Description Sensorët LAMBARIO lexojnë lëvizjet njerëzore dhe kur lidhen me ndriçuesit, drita ndizet pa pasur nevojë për ndërprerës.